Nieuws

Deze aanstaande gamerelease brengt UEFA Euro 2024 exclusief naar jouw console

Deze aanstaande gamerelease brengt UEFA Euro 2024 exclusief naar jouw console

27 maart - 17:17

EA FC 24-spelers kunnen deze zomer uitkijken naar een gratis update met de teams, spelers en poules van UEFA Euro 2024. EA en de UEFA hebben nog geen specifieke datum vrijgegeven voor de update, maar met het toernooi dat op 14 juni begint, ligt een release in dezelfde periode voor de hand. VoetbalNieuws.nl vertelt je er alles over!

Wanneer is de EK-update van FC 24 te downlaoden?

Fans kregen op 18 december alvast een voorproefje met een niet-wisselbare FUT-kaart van een topspeler uit Europa. Daaronder bevinden zich Jack Grealish (Engeland), Ousmane Dembélé (Frankrijk), Federico Chiesa (Italië), Florian Wirtz (Duitsland), Virgil van Dijk (Nederland) en Álvaro Morata (Spanje). De versie van EA Sports FC24, de eerste game zonder de FIFA-merknaam, behoudt de bekende spelervaring. Het is de verwachting dat de update rond eind mei/begin juni te downloaden is.

De introductie van de EK-speelmodus in EA Sports FC24 wordt gekoppeld aan het eEURO Esports-programma van de UEFA, waarbij geselecteerde FC24-spelers net als bij andere Esports-toernooien hun land vertegenwoordigen. De eerste editie van het online EK omvat een kwalificatietraject en een live finale.

Op welke consoles kun je de UEFA Euro 2024-game spelen?

EA Sports FC24, inclusief de UEFA Euro 2024-update, is beschikbaar voor de PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!