Nieuws

Dit is wanneer Mbappé uitsluitsel geeft over zijn toekomst

Dit is wanneer Mbappé uitsluitsel geeft over zijn toekomst

24 maart - 12:35 Laatste update: 12:35

De waarschijnlijke transfer van Kylian Mbappé naar Real Madrid houdt al jaar en dag de voetbalwereld bezig. De transferzomer komt er alweer bijna aan en dus zal er snel duidelijkheid zijn over de toekomst van de spits, maar wanneer geeft Mbappé zelf uitsluitsel over zijn toekomst? VoetbalNieuws.nl vertelt het je. 

Dit is wanneer Mbappé uitsluitsel geeft over zijn toekomst

Mbappé stelt in een interview met het Franse Téléfoot op de publieke omroep dat hij binnenkort definitief antwoord zal geven op de volgende stap in zijn carrière. Intern wordt er al niet meer gesproken over de volgende club van de spits, aldus Mbappé zelf. "Dat is niet langer een gespreksonderwerp bij ons in de kleedkamer, mensen praten er niet meer met mij over, en er is ook geen probleem."

De Franse ster stelt dat hij vóór het beginnen van het EK duidelijkheid zal scheppen over zijn toekomst. Het contract van de spits loopt af bij Paris Saint-Germain en van een verlenging lijkt dan ook geen sprake. "Ik zal op het EK aankomen met gemoedsrust. Ik heb die al, en voor de andere mensen zal die er ook komen. Ik weet zeker dat we op het EK mooie dingen gaan laten zien."

Real Madrid lijkt in alle opzichten de volgende club van de speler te worden. Media repten de afgelopen maanden al meermaals over een getekend contract bij De Koninklijke. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!