Op welke zender en hoe laat kun je Jong Moldavië - Jong Oranje kijken?

Waar en hoe laat wordt Jong Moldavië - Jong Oranje uitgezonden?
25 maart om 08:23
Laatste update: 25 maart om 08:23

Jong Oranje kan maandagavond een enorme stap zetten richting het EK van volgend jaar in Slowakije. De mannen van bondscoach Michael Reiziger gaan op bezoek bij Jong Moldavië. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Jong Oranje kwam afgelopen donderdag al in actie, in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Jong Noorwegen. Daarin maakte het geen goede indruk. In het Goffertstadion in Nijmegen werd met 1-2 verloren, waar eigenlijk niets op viel af te dingen.

Reiziger zal daarom zonder twijfel verbetering willen zien, en dat mag Jong Oranje tonen in en tegen Moldavië. Nederland is momenteel met zes zeges uit zes gespeelde wedstrijden de koploper in EK-kwalificatie poule C, waar behalve Moldavië ook Georgië, Zweden, Noord-Macedonië en Gibraltar in zitten. Met nog vier wedstrijden te gaan en een voorsprong van acht punten op nummer twee Georgië, dat weliswaar een wedstrijd minder heeft gespeeld, ligt een ticket voor het EK in het verschiet.

Jong Moldavië - Jong Oranje kijken

Jong Moldavië – Jong Oranje begint maandag 25 maart om 19.30 uur in Stadionul Zimbru in Chisinau. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen via het open kanaal van ESPN. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.