Nieuws

Dit zijn de toekomstplannen van Beelen, de verdediger die opstoomt bij Feyenoord

Dit zijn de toekomstplannen van Beelen, de verdediger die opstoomt bij Feyenoord

21 maart - 16:00

Thomas Beelen maakte in 2023 de overstap van PEC Zwolle naar Feyenoord en timmert inmiddels flink aan de weg in Rotterdam. De verdediger maakte al meermaals een goede indruk in Europese wedstrijden, maar hoe ziet de speler zich zelf over een paar jaar? VoetbalNieuws.nl neemt je mee in de toekomstplannen van de jonge speler.

Dit zijn de toekomstplannen van Thomas Beelen

Beelen stond zijn mannetje in de Europa League-duels met AS Roma en hield onder meer Romelu Lukaku lange tijd onder controle. Ook in het Champions League-duel met Celtic liet de jonge verdediger zich van zijn beste kant zien. Bij zijn overstap naar Feyenoord wist Beelen al dat zijn plafond nog niet was bereikt. "Het is snel gegaan voor mij, maar soms komen er kansen voorbij die je niet kunt laten liggen. Ik denk dat ik me nog goed verder kan ontwikkelen en kijk ernaar uit om hier mijn plekje te vinden", stelde de mandekker tijdens zijn presentatie.

De verdediger stelt dat hij vaak wordt onderschat in de voetballerij. "Ik kom over als een rustige en vriendelijke jongen. Mensen zouden denken dat ik te aardig of te lief ben om door te breken als profvoetballer. Maar geloof me: Ik ben mentaal sterk genoeg. Dat zie je ook terug op het veld. Ik ben juist iemand die de mouwen opstroopt en duels aangaat. Dan komt dat stoïcijnse weer naar boven."

Tegenover Feyenoord Magazine is Beelen duidelijk over zijn toekomst. De stap naar Feyenoord zorgde voor veel twijfels. "Moet ik een tussenstap maken? Uiteindelijk heb ik na gesprekken met mijn ouders en zaakwaarnemer met mijn volle verstand voor deze club en trainer gekozen. Hoe realistisch en nuchter ik ook ben, ik droom groot. Ik wil uitgroeien tot een onbetwiste basisspeler in De Kuip. En ik stop niet tot ik dat heb bereikt", besluit Beelen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!