Nieuws

Dit is volgens voetballegende Thierry Henry de meest onderschatte speler die er is

Dit is volgens voetballegende Thierry Henry de meest onderschatte speler die er is

20 maart - 18:30 Laatste update: 18:38

Thierry Henry hoopt Kylian Mbappé, Antoine Griezmann en Olivier Giroud komende zomer mee te nemen met Jong Frankrijk naar de Olympische spelen. Eén speler van het drietal is volgens Henry 'veruit de meest onderschatte speler die er is'. VoetbalNieuws brengt je op de hoogte!

Henry is tegenwoordig bondscoach van de beloftenploeg van Frankrijk en speelt daarmee komende zomer de Olympische spelen. De oud-voetballer mag drie dispensatie-spelers meenemen en heeft zijn zinnen gezet op Mbappé, Giroud en Griezmann. Laatstgenoemde is volgens Henry de meest onderschatte voetballer die er rondloopt.

Henry laat zich in gesprek met Le Parisien lovend uit over de aanvaller van Atlético Madrid. "Hij is veruit de meest onderschatte speler die er is", stelt de voormalig aanvaller. "Vertel mij maar eens wie in de geschiedenis op alle vier de aanvallende posities kan spelen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!