Nieuws

Kroes legt uit: op deze manier gaat Ajax op zoek naar de nieuwe hoofdtrainer

Kroes legt uit: op deze manier gaat Ajax op zoek naar de nieuwe hoofdtrainer

18 maart - 23:55

Alex Kroes heeft bij Ziggo uitgelegd hoe hij en de directie van Ajax tot de aanstelling van een nieuwe trainer zullen komen. De nieuwe algemeen directeur zal veel sparren met de mensen om hem heen. VoetbalNieuws brengt je op de hoogte!

Kroes is sinds afgelopen vrijdag officieel in dienst bij Ajax en zal zich de komende weken richten op de heropbouw van Ajax. Er moet een flinke bezem door de selectie en ook de staf zal er anders uit gaan zien na de zomer. "We moeten goed nadenken hoe de staf er volgend jaar uitziet. Marijn Beuker heeft een opzetje gemaakt, die heb ik vrijdag gelezen", vertelt Kroes.

"Daarin stond hoe de rolverdeling zou moeten zijn binnen de staf van Ajax. Vervolgens heb ik mijn mening erover gegeven en dan sparren we met Louis van Gaal en Danny Blind. Dan komen we bij elkaar terug en gaan we kijken wat de perfectie invulling daarvan zal zijn", aldus Kroes.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!