Nieuws

Teleurstelling bij Ajax: dit gebeurde er in de kleedkamer na het duel tegen Villa

Teleurstelling bij Ajax: dit gebeurde er in de kleedkamer na het duel tegen Villa

15 maart - 00:04

De teleurstelling is groot bij Ajax na de nederlaag in Birmingham tegen Aston Villa. Na afloop van het duel vertelt Brian Brobbey hoe het er na het laatste fluitsignaal aan toe ging in de kleedkamer bij de Amsterdammers. De spits geeft aan dat trainer John van 't Schip als enige het woord nam. 

Wat werd er gezegd in de kleedkamer van Ajax?

Wanneer Brobbey na de wedstrijd voor de camera van Veronica verschijnt, wordt de spits gevraagd wat er in de kleedkamer werd gezegd. "Niet veel, de trainer sprak alleen", laat de aanvaller weten. "Hij zei: jammer, als je ziet wat voor fouten we achterin maken, dat het gewoon door onszelf komt."

Brobbey ziet ook dat Aston Villa te sterk was voor de bezoekers. "Ze zijn natuurlijk de betere ploeg, als we eerlijk zijn. Maar als je onze fouten ziet vandaag... Iedereen kan fouten maken, eerlijk gezegd. Het kan gebeuren, denk ik." Hoe Ajax dit soort fouten in de toekomst kan voorkomen, heeft de spits geen antwoord op. "Wat kan je eraan doen?"

De rechtspoot ziet dat het probleem bij Ajax ook ligt in het creëren van kansen. "Ik denk dat het een beetje moeilijk is voorin, eerlijk gezegd", geeft de spits aan. "Je staat daar met Kenneth (Taylor, red.) en Krys (Hlynsson, red.). Het was moeizaam." Brobbey hoopt dat Steven Bergwijn en Steven Berghuis, die ontbraken met blessures, Ajax binnenkort weer wat stootkracht kunnen geven. "Ze worden zeker gemist, ja. Ik hoop dat ze snel fit zijn", sluit hij af.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!