Dit is wat Van 't Schip zegt over zijn rol bij Ajax na het huidige seizoen

Dit is wat Van 't Schip zegt over zijn rol bij Ajax na het huidige seizoen
13 maart om 19:25

John van 't Schip is op het moment interim-trainer bij Ajax, maar het is nog niet helemaal duidelijk wat de oefenmeester gaat doen in het volgende seizoen. Wat zegt Van 't Schip zelf over zijn toekomst bij Ajax? VoetbalNieuws.nl vertelt het je. 

Dit zegt Van 't Schip over zijn toekomst bij Ajax

Van 't Schip heeft dit seizoen al een flinke ommezwaai gemaakt wat het seizoen van Ajax betreft. De trainer stapte in toen Ajax de laatste plaats bekleedde en inmiddels strijden de Amsterdammers mee om een Europa League-ticket. Van 't Schip zegt op het persmoment richting het duel met Aston Villa wat de plannen zijn na dit seizoen.

"Dit jaar ben ik ad interim en volgend jaar krijg ik een rol in het team, wat eigenlijk al de bedoeling was, om mee te gaan helpen met de opbouw van het Ajax. Verder kan ik er niks over zeggen. Ik ben op dit moment hoofdcoach en verder weet ik niks", stelt Van 't Schip, die halverwege de zin enigszins terugkrabbelt.

De trainer komt terug op zijn uitspraak. ""Er is niks duidelijk, verder is niks gezegd. Er ligt wel een contract, en mocht er niks gebeuren, dan val ik daarin terug. Dan ga ik zelf misschien beslissen, dat kan ook nog, haha", besluit de trainer.