Nieuws

'Man United wil Antony verkopen, onderzoek naar Braziliaan is groot struikelblok'

'Man United wil Antony verkopen, onderzoek naar Braziliaan is groot struikelblok'

13 maart - 18:23 Laatste update: 18:26
1

Manchester United staat komende zomer open voor een vertrek van Antony. De Braziliaan weet nog niet te imponeren op Old Trafford en mag verkassen, al is het lopende onderzoek naar hem vooralsnog een struikelblok, meldt The Telegraph.

Antony maakte twee seizoenen geleden voor honderd miljoen euro de overstap van Ajax naar Manchester United. Manager Erik ten Hag nam de Braziliaan mee naar Engeland, maar Antony weet nog niet te imponeren in de Premier League. Manchester United heeft genoeg gezien en staat ervoor open om de buitenspeler deze zomer te verkopen.

Volgens The Telegraph is het lopende onderzoek naar huiselijk geweld een groot struikelblok. Naar alle waarschijnlijkheid kan Antony alleen verkocht worden als hij wordt vrijgesproken voor de aantijgingen. Antony zou zijn ex-vriendin Gabriela Cavallin herhaaldelijk hebben mishandeld, maar ontkende dit steenvast.

In het huidige seizoen kwam Antony tot dusver 29 keer in actie en daarin was de ex-Ajacied goed voor één goal en één assist.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!