Nieuws

Dit is hoe Minteh tegenover een mogelijk langer verblijf bij Feyenoord staat

Dit is hoe Minteh tegenover een mogelijk langer verblijf bij Feyenoord staat

10 maart - 22:40 Laatste update: 11 maart - 06:50

Yankuba Minteh zou graag na de zomer ook nog speler zijn van Feyenoord. De Gambiaan wordt op dit moment gehuurd van Newcastle United, maar zou graag langer in Rotterdam blijven. Tijdens het duel met Heracles Almelo was de buitenspeler ook trefzeker.

"Als ik de kans heb om hier te blijven, dan doe ik dat. Feyenoord is een fantastische club", zei Minteh na afloop van de wedstrijd waarin hij trefzeker was. De aanvaller ziet een groot verschil met het begin van het seizoen en nu. "Aan het begin hadden veel spelers nog moeite, waaronder ik. Maar nu begrijp ik het systeem en gaat het goed." Aan het einde van het seizoen verloopt de huurdeal van de Gambiaan. Hij is voor één seizoen gehuurd van Newcastle United en zou dus terug moeten wanneer het seizoen eindigt.

Waar de toekomst van Minteh ligt, is nog maar de vraag. De buitenspeler zelf heeft in ieder geval oog voor een langer verblijf in De Kuip. "Als ik de kans krijg om te blijven, dan blijf ik zeker. Het is een goede club, ja", zo klonk het. Eerder bleek ook al dat Feyenoord graag langer met Minteh door wil. Uit een gepubliceerd stuk van het AD kwam de conclusie dat directeur Dennis te Kloese tijdens de maand april met The Magpies om tafel gaat voor een mogelijke nieuwe deal.

Zijn seizoenstotaal bracht Minteh door de goal tegen Heracles naar zeven. Hij scoorde die doelpunten in negentien wedstrijden, maar de laatste drie wedstrijden weet hij het net telkens te vinden. Naast de wedstrijd van zondagavond was hij ook trefzeker tegen PSV en Almere City.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!