Nieuws

Feyenoord wil aanvaller behouden, gesprekken over nieuwe huurperiode aanstaande

Feyenoord wil aanvaller behouden, gesprekken over nieuwe huurperiode aanstaande

9 maart - 10:30

Feyenoord gaat gesprekken voeren over een eventuele nieuwe verhuurperiode van Yankuba Minteh. Dat heeft technisch directeur Dennis te Kloese bevestigd tegenover het Algemeen Dagblad. De Gambiaanse aanvaller wordt momenteel geleend van Newcastle United.

De gesprekken met The Magpies worden op korte termijn gevoerd, zo vertelde Te Kloese. "Newcastle United komt in april daarover praten." Dat Feyenoord door wil met Minteh, is uiteraard een goed teken voor de speler zelf. De Rotterdammers zijn te spreken over zijn prestaties. "Hij wordt steeds beter. Zijn snelheid is ongelooflijk en hij is nog heel jong."

Regi Blinker, oud-vleugelaanvaller van Feyenoord, wierp in het stuk van het AD zijn blik op de ontwikkeling van Minteh. "Minteh is vaak onrustig aan de bal. Maar dat kan aan zijn leeftijd (negentien jaar, red.) liggen. Als hij aan de bal is, is hij bijna altijd dreigend. Hij heeft het dus zeker in zich. Als hij meer ervaring krijgt, zal hij het vaker laten zien. En als dat gebeurt, heeft Minteh potentieel voor de top."

Minteh speelde tot dusver 27 officiële duels voor Feyenoord. Daarin scoorde hij zeven keer en stond hij ook driemaal paraat met een assist.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!