Betting

RKC en Vitesse strijden om lijfsbehoud; Kramer hoopt op hoofdrol!

RKC en Vitesse strijden om lijfsbehoud; Kramer hoopt op hoofdrol!

9 maart - 12:30

ADVERTORIAL - In een boeiend duel in de Eredivisie staan degradatieklanten RKC en Vitesse komende zaterdag lijnrecht tegenover elkaar, waarbij de bookmakers van Holland Casino interessante wedopties bieden. 

Met RKC als lichte favoriet met winstkansen van 2.25, reflecteren de odds de recente vorm en historische onderlinge resultaten. Een gelijkspel wordt gewaardeerd op 3.60, terwijl een overwinning voor Vitesse op 3.20 staat.

Statistieken

De statistieken suggereren een spannende wedstrijd met de kans op doelpunten van beide teams op 1.65. Toch is de mogelijkheid van een doelpuntloos gelijkspel ook aanwezig, met odds van 2.15. Liefhebbers van een doelpuntrijke wedstrijd kunnen inzetten op meer dan 3.5 doelpunten met odds van 2.95, hoewel de kans op minder dan 2.5 doelpunt ook significant is met odds van 2.00.

RKC heeft de overhand in de laatste vijf onderlinge confrontaties met Vitesse, met drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag. Hun recente vorm is echter minder overtuigend, met vier nederlagen en slechts één overwinning in de laatste vijf wedstrijden. Vitesse heeft een vergelijkbare vorm met drie verliezen, een gelijkspel en een overwinning.

Doelpuntenmakers

Cultheld Michiel Kramer van RKC heeft dit seizoen een dip in productiviteit ervaren. Als hij zijn vorm herpakt en scoort tegen Vitesse, biedt dat een aantrekkelijke odd van 2.50. Aan de zijde van Vitesse is Mexx Meerdink, die nog op zoek is naar zijn eerste doelpunt sinds zijn huurtransfer van AZ. Een doelpunt van hem tegen RKC zou een odd van 3.45 opleveren.

*Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee, check onze Verantwoord Spelen pagina voor tips & tricks

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.