Nieuws

Hierom is Hato blij met de transfer van Henderson naar Ajax van afgelopen winter

Hierom is Hato blij met de transfer van Henderson naar Ajax van afgelopen winter

7 maart - 09:46

Jorrel Hato is erg blij met de komst van Jordan Henderson bij Ajax. De middenvelder maakte afgelopen winter de overstap van het Saoedische Al Ettifaq naar Amsterdam. Dit is waarom Hato erg gelukkig is met de komst van de Engelsman.

Waarom is Hato blij met de komst van Henderson?

"Jordan heeft zó veel ervaring", geeft Hato aan in gesprek met De Telegraaf. "Als je jarenlang bij een topclub als Liverpool speelt, dan kun je ons bij Ajax eigenlijk wel op alle vlakken helpen. En dat doet Jordan ook. Ik heb veel aan zijn aanwijzingen."

Hato heeft bij Ajax inmiddels een vaste basisplaats veroverd. Of hij daardoor ook met Oranje mee mag naar het EK komende zomer, durft hij niet te zeggen. "Dat ik überhaupt op mijn zeventiende mocht debuteren, zegt al heel veel. Als ik dat ook nog mee zou mogen naar het EK, dan maakt dat het natuurlijk helemaal geweldig. Mijn eigen spel en prestaties heb ik wel in de hand, maar of ik word opgeroepen is echt aan de bondscoach." De jonge verdediger maakte in november van vorig jaar zijn debuut voor het Nederlands elftal in de wedstrijd tegen Gibraltar.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!