Nieuws

'Rodriguez als eerste zomeraanwinst: Feyenoord geeft de hoop niet op'

'Rodriguez als eerste zomeraanwinst: Feyenoord geeft de hoop niet op'

2 maart - 17:46 Laatste update: 20:54

Feyenoord heeft de hoop op Luciano Rodriguez nog altijd niet opgegeven. Het doorgaans betrouwbare 1908.nl meldt dat de Rotterdammers afgelopen week verder zijn gegaan met de jacht op de Uruguayaan. 

Afgelopen transferperiode hoopte Feyenoord Rodriguez al op te pikken bij Liverpool Montevideo. Toen ging de deal op de laatste dag van de transferwindow niet door. De aanvaller onthulde later dat de overgang klapte op het bedrag wat hij zelf aan de transfer overhoudt. Toen de rechtspoot de overstap van Progreso naar zijn huidige club maakte, werd afgesproken dat Rodriguez bij een volgende transfer twintig procent van het transferbedrag krijgt. Daar wilde Liverpool Montevideo in januari niet in meegaan, waardoor de transfer niet doorging. 

Inmiddels heeft Feyenoord de onderhandelingen met Liverpool Montevideo weer hervat en wil het erg ver gaan voor een overstap van de Uruguayaan. De Rotterdammers hebben een nog altijd geldend principeakkoord met de speler, die graag een overstap naar Europa wil maken. Volgens ingewijden denkt de clubleiding in De Kuip aan een 'Ueda-achtig bedrag'. Feyenoord hoopt dat de aanvaller snel genoegen neemt met een eventueel minder aandeel in de transfer, zodat de deal ruim voor de zomerse transferperiode kan worden afgerond.