Nieuws

Waar en hoe laat wordt de Eredivisie-topper PSV - Feyenoord uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de Eredivisie-topper PSV - Feyenoord uitgezonden?

3 maart - 10:47 Laatste update: 11:12

Zondagmiddag zijn alle ogen in de Eredivisie gefocust op de topper tussen PSV en Feyenoord. Waar en hoe laat wordt deze wedstrijd uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

PSV en Feyenoord sloten speelronde 23 allebei keurig af. De Eindhovenaren walsten met 1-7 over PEC Zwolle heen, de Rotterdammers hadden moeite met Almere City, maar wonnen uiteindelijk met 0-2 door twee treffers van invaller Yankuba Minteh. Komende zondag staan de nummers een en twee van de competitie tegenover elkaar. Koploper PSV heeft een voorsprong van tien punten.

Mocht de ploeg van Peter Bosz winnen in eigen huis, dan slaat het uiteraard een vrijwel onoverbrugbaar gat richting de eerste landstitel sinds 2018. Wanneer de mannen van Arne Slot de overwinning over de streep weten te trekken, mogen ze wellicht nog een klein sprankje hoop houden op prolongatie.

Live PSV - Feyenoord kijken

PSV – Feyenoord begint zondag 3 maart om 14.30 uur in het Philips Stadion. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op ESPN 2. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.