Nieuws

Voor in de agenda: wanneer speelt Ajax in de Conference League tegen Aston Villa?

Voor in de agenda: wanneer speelt Ajax in de Conference League tegen Aston Villa?

23 februari - 14:37

Ajax treft in de achtste finales van de Conference League een loodzware tegenstander. Het Aston Villa van trainer Unai Emery moet worden verslagen om door te bekeren. Wanneer staat het tweeluik met de Engelsen op het programma? VoetbalNieuws.nl dient als je agenda.

Ajax plaatste zich voor de laatste zestien van de Conference League door boven de poolcirkel in extremis af te rekenen met Bodø/Glimt. Een eigenlijk bedoelde voorzet van Kenneth Taylor zeilde in de verlenging in de bovenhoek, waardoor de Amsterdammers ook in maart nog Europees actief zijn. Villa hoefde die extra ronde niet te spelen, omdat het in de Conference League als eerste eindigde in een poule met Legia Warschau, AZ en Zrinjski Mostar.

Datum Ajax - Aston Villa in de Conference League

Tijdens de loting in het Zwitserse Nyon werden beide ploegen aan elkaar gekoppeld. In het seizoen 2008/2009 troffen Ajax en Aston Villa elkaar al eens in de UEFA Cup. De heenwedstrijd staat gepland op donderdag 7 maart, in de Johan Cruijff Arena. Een week later, op donderdag 14 maart, staat de return op Villa Park op het programma. De aanvangstijden worden later bekendgemaakt.