Nieuws

Geel betekent schorsing: deze twee PSV-spelers staan op scherp tegen Dortmund

Geel betekent schorsing: deze twee PSV-spelers staan op scherp tegen Dortmund

13 maart - 13:04 Laatste update: 13:04

Er zijn twee PSV-spelers die woensdagavond op scherp staan in het Champions League-duel met Borussia Dortmund. Wanneer zij een gele kaart krijgen, zijn ze geschorst voor de heenwedstrijd van een eventuele kwartfinale. Welke spelers dat zijn, vertelt VoetbalNieuws.nl je uiteraard.

PSV is voor het eerst sinds acht jaar weer actief in de achtste finales van de Champions League. Na het gelijkspel in het Phillips Stadion tegen Borussia Dortmund zullen de Eindhovenaren op bezoek in Dortmund aan de bak moeten om de kwartfinale te bereiken. Echter moet Peter Bosz twee van zijn centrale verdedigers ervan bewust maken dat ze niet al te veel harde overtredingen moeten begaan.

Hoe werken gele kaarten en schorsingen in de Champions League?

Olivier Boscagli en André Ramalho hebben tot dusver namelijk al twee gele kaarten gekregen in de Champions League. Wanneer zij een derde ontvangen, missen ze de volgende wedstrijd. Ook wanneer dat in een eventuele kwartfinale gebeurt, is dat het geval. De gele kaarten in de Champions League worden na de kwartfinales kwijtgescholden.

Borussia Dortmund - PSV begint woensdagavond om 21.00 uur in het Signal Iduna Park. VoetbalNieuws.nl zal live verslag doen van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!