Nieuws

Dit is waarom Hilgers niet open stond voor een winters vertrek bij FC Twente

Dit is waarom Hilgers niet open stond voor een winters vertrek bij FC Twente

11 februari - 12:54 Laatste update: 13:03

Mees Hilgers kon FC Twente afgelopen winter verlaten, maar de verdediger koos ervoor om in Enschede te blijven. VoetbalNieuws.nl vertelt je waarom Hilgers niet openstond voor een winters vertrek.

Afgelopen zomer verlengde Hilgers zijn contract bij FC Twente tot 2026. Er was interesse voor de centrale verdediger vanuit verschillende clubs, maar hij koos voor de club waar hij sinds 2011 speelt. Ook in de winterstop stond hij niet open voor een vertrek naar een andere club. "Er speelde wel wat, maar ik wilde graag bij FC Twente blijven. En zeker niet in de winter vertrekken", vertelt hij tegen Voetbal International.

Waarom wilde Hilgers bij FC Twente blijven?

Hilgers verklaart aan het medium dat hij geen moment heeft getwijfeld over een transfer afgelopen winter. "Ik ben heel blij dat ik hier ben. In zo’n leuke groep, onder trainers die ons allemaal beter maken. Er is veel aandacht voor iedereen, of je nou wel of niet speelt. Extra trainingen, veel beelden, ontwikkeling voorop. Allemaal positief", aldus de 22-jarige centrale verdediger.

Hilgers vertelde in het interview niet welke clubs zich bij FC Twente gemeld hebben voor een transfer.