Hoe staat Vertessen tegenover een terugkeer naar PSV?

Zo denkt Vertessen zelf over een mogelijke terugkeer naar PSV

30 januari om 12:20

PSV denkt eraan om Yorbe Vertessen terug te halen uit Duitsland. De Belg is medisch gekeurd door Union Berlin en verblijft momenteel in de Duitse hoofdstad, maar door de blessure van Noa Lang twijfelen de Eindhovenaren of zij de aanvaller wel willen laten gaan. Hoe denkt Vertessen zelf over het blijven bij PSV? VoetbalNieuws vertelt het je.

Vertessen bevindt zich in een ware transfersoap. Lange tijd wilde PSV liever niet meewerken aan een transfer voor Belgische aanvaller. Nu zijn de clubs eruit en ook de aanvaller is akkoord met Union Berlin, maar door de blessure van Lang heeft de Eindhovense club de laatste handtekening nog niet gezet. PSV denkt eraan om de 23-jarige Belg terug te halen naar de club.

Wat vindt Vertessen van een terugkeer naar PSV?

Inmiddels is Vertessen medisch gekeurd door Union Berlin en in afwachting van zijn transfer naar Duitsland. Ook zijn volgens het Eindhovens Dagblad de presentatiefilmpjes al opgenomen. De aanvaller staat volgens verschillende media te popelen om aan de slag te gaan in Duitsland en ziet het niet zitten om terug te keren naar Eindhoven. De aanvaller heeft al vroeg deze transferwindow laten weten dat het voor hem beter is om Eindhovenachter zich te laten. Bij PSV is de aanvaller niet verzekerd van een basisplaats en de Belg wil voor zijn ontwikkeling wekelijks in actie komen.

Kan de deal tussen PSV en Union nog afketsen?

PSV is van mening dat de deal met Union Berlin nog af te ketsen is. De Eindhovenaren geven op dit moment nog geen definitieve beslissing en zien Vertessen nog altijd als contractspeler. De club uit Eindhoven wil een vervanger halen voor Lang en als die niet komt voor het sluiten van de markt, willen zij Vertessen terughalen. De belangenbehartiger van Vertessen is van mening dat de deal niet meer kan afketsen.