Transfernieuws

Update: PSV bevestigt verhuur van linksback aan Heracles Almelo

Update: PSV bevestigt verhuur van linksback aan Heracles Almelo

29 januari - 20:39 Laatste update: 22:21

PSV verhuurt Fredrik Oppegard voor de rest van het seizoen aan Heracles Almelo. Volgens het Eindhovens Dagblad maakt de linksback het seizoen af bij de nummer vijftien van de Eredivisie

Oppegard moet Heracles helpen om in de Eredivisie te blijven, schrijft het lokale medium. Oppegard werd vorig seizoen al een half jaar verhuurd aan Go Ahead Eagles en weet dat er in Eindhoven weinig perspectief is met betrekking tot een basisplek. Oppegard was dit seizoen lange tijd geblesseerd, maar maakte wel zijn minuten bij Jong PSV.

Met Sergiño Dest, Mauro Júnior en Patrick van Aanholt heeft Oppegard te veel concurrentie in de lichtstad. Go Ahead was ook deze keer een optie, maar Heracles ging sneller met de linksback aan de haal. Ook andere clubs waren geïnteresseerd in de verdediger. Oppegard staat tot medio 2025 onder contract bij de Eindhovenaren.

Update: PSV heeft maandagavond bevestigd dat Fredrik Oppegard het seizoen afmaakt bij Heracles Almelo. De linksback ligt tot medio 2025 onder contract bij PSV en werd vorig seizoen al een half jaar verhuurd aan Go Ahead Eagles.