Nieuws

Hoe lang stond Noa Lang dit seizoen al aan de kant bij de PSV?

Hoe lang stond Noa Lang dit seizoen al aan de kant bij de PSV?

29 januari - 14:40

Noa Lang ligt voorlopig weer uit de roulatie bij PSV. De 24-jarige aanvaller is niet ongeschonden uit het duel met Almere City gekomen en heeft weer een blessurge opgelopen. Hoe lang stond de Oranje-international dit seizoen al aan de kant bij de Eindhovenaren? VoetbalNieuws zocht het voor je uit!

Voor Lang is dit al de vierde blessure sinds zijn zomerse komst naar Eindhoven. De geboren Rotterdammer vloog uit de startblokken bij zijn eerste wedstrijden in het shirt van PSV, maar kreeg al vroeg te maken met hamstringklachten. Op 8 oktober moest Lang tegen Sparta Rotterdam al in de eerste helft gewisseld worden en dat bleek zijn eerste zware blessure.

Hoe lang stond Noa Lang dit seizoen al aan de kant bij de PSV?

Lang stond met alle blessures bij elkaar opgeteld al een kleine vier maanden aan de kant bij PSV. Nadat hij begin oktober uitviel tegen Sparta, probeerde hij het zes weken later weer in het uitduel met FC Twente, maar na de wedstrijd tegen de Tukkers kreeg Lang opnieuw een terugval, waardoor hij opnieuw weken uit de roulatie lag. Op 27 januari kreeg Lang eindelijk weer een basisplek van trainer Peter Bosz, maar tegen Almere City liep de aanvaller een nieuwe kwetsuur op en dus kunnen de Eindhovenaren voorlopig weer geen beroep doen op Lang.