Breaking news

VI: Ajax-aanvaller Forbs in de belangstelling van meerdere Premier League-clubs

VI: Ajax-aanvaller Forbs in de belangstelling van meerdere Premier League-clubs

22 januari - 11:38 Laatste update: 11:52
5

Carlos Forbs staat in de belangstelling van meerdere clubs uit de Premier League, aldus Voetbal International. Burnley zou naar verluidt één van de clubs zijn die het wel ziet zitten in de aanvaller die op de bank zit bij Ajax.

Forbs maakte afgelopen zomer voor een bedrag van om en nabij de veertien miljoen euro de overstap van Manchester City naar Ajax, maar heeft zich vooralsnog niet in de basis weten te spelen. Dat is meerdere clubs uit de Premier League, waaronder naar verluidt Burnley, ook opgevallen en die willen nu toeslaan, klinkt het.

Volgens VI wil Forbs niet aan een transfer, maar is Ajax wel bereid om te luisteren naar aanbiedingen. De Portugees wil voor zijn kansen gaan bij Ajax en een terugkeer naar Engeland komt voor hem dan ook te vroeg. Het contract van Forbs in Amsterdam loopt nog tot medio 2028.

Forbs kwam dit seizoen toch al in 25 officiële duels in actie voor Ajax. Van die duels kwam hij twaalf keer het veld in als invaller. In totaal was hij dit seizoen goed voor twee goals en drie assists.

Check nu de nieuwste aflevering van TITELSTRIJD!, waarin we onder meer spraken met Sepp van den Berg