Nieuws

Komt Jurriën Timber dit seizoen nog in actie voor Arsenal?

Komt Jurriën Timber dit seizoen nog in actie voor Arsenal?

20 januari - 09:28 Laatste update: 09:34

Jurriën Timber liep in augustus van vorig jaar een zware kruisbandblessure op en de verwachting was destijds dat de 22-jarige verdediger dit seizoen niet meer in actie komt voor Arsenal. Hoe staat het met de revalidatie van de Nederlandse mandekker? VoetbalNieuws.nl verschaft je met de updates. 

Komt Timber dit seizoen nog in actie voor Arsenal?

Het was op 12 augustus een zwarte dag voor Timber: de speler maakte een sterke indruk bij Arsenal in de voorbereiding op het seizoen, maar in de eerste competitiewedstrijd ging het direct mis tegen Nottingham Forest. Inmiddels zijn we enkele maanden verder en heeft manager Mikel Arteta een update gegeven over de status van Timber.

"Zijn we hoopvol over dat hij voor het einde van het seizoen nog serieus impact kan hebben? Als alles goed gaat, lijkt dat mogelijk te zijn", stelt Arteta op het persmoment in aanloop naar het duel met Crystal Palace. Als kanttekening geeft de Spaanse manager wel dat het nog te vroeg is om te oordelen. Timber wist wel al mee te trainen tijdens een trainingskamp in Dubai.