Breaking news

'Rulli dient verzoek in bij Ajax, Amsterdammers willen meewerken bij juiste bod'

'Rulli dient verzoek in bij Ajax, Amsterdammers willen meewerken bij juiste bod'

28-12-2023 15:40 Laatste update: 15:50

Gerónimo Rulli heeft bij Ajax aangegeven deze winter te willen vertrekken uit Amsterdam, zo weet Voetbal International donderdagmiddag te melden. De Amsterdammers zouden bij een juist bod bereid te zijn om met de doelman willen mee te werken aan een transfer.

Dat Rulli al langere tijd aan een vertrek bij Ajax denkt, is geen geheim. De Argentijn raakte afgelopen zomer zwaar geblesseerd aan zijn schouder en moest zo zestien wedstrijden van Ajax toekijken. Rulli raakte uit de gratie in Amsterdam, waar hij inmiddels tweede doelman is. De wereldkampioen werd afgelopen seizoen ook al in verband gebracht met een terugkeer naar Villarreal, waar hijzelf ook voor open zou staan. Tijdens de aankomende winterse transferperiode lijkt Rulli nu wél te kunnen vertrekken, waar Ajax bij een juist bod mee zou willen werken aan een oplossing.

Ajax nam de doelman in januari van dit jaar nog voor acht miljoen over. Rulli heeft in Amsterdam nog een contract tot medio 2026 en wordt op zo'n acht miljoen euro geschat. Na bijna een jaar staat de teller van Rulli op 26 wedstrijden in het shirt van Ajax.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door voetbalnieuws.nl (@voetbalnieuws.vn)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!