Nieuws

Van Bommel is talent van de maand in de Eredivisie en deze spelers gingen hem voor

Van Bommel is talent van de maand in de Eredivisie en deze spelers gingen hem voor

2 februari - 18:35 Laatste update: 1 maart - 15:21

De maand februari is weer voorbij en dat betekent dat er weer individuele prijzen worden verdeeld in de Eredivisie. Het nieuwe Johan Cruijff talent van de maand speelt bij AZ. VoetbalNieuws.nl zet het voor je op een rij.

Ruben van Bommel

Voor de maand februari is het talent van de maand in de Eredivisie in Alkmaar te vinden. Ruben van Bommel neemt voor de maand februari de prijs in ontvangst. 'De zoon van' deed het in februari uitstekend en blonk vooral uit in de kraker tegen AZ, waarin de speler twee keer het net wist te vinden.

Van Bommel is pas anderhalf seizoen als profvoetballer actief en dat zorgt voor de nodige inconsistentie. Deze individuele prijs zal echter zeker reden tot nadenken zijn voor interim-trainer Maarten Martens. Van Bommel was vorig jaar nog actief bij MVV, waar hij veel scoorde. De linksbuiten was destijds goed voor vijftien doelpunten en vijf assists. 

Alle Johan Cruijff talenten van de maand op een rij

Augustus: Jorrel Hato (Ajax)
September: Youri Regeer (FC Twente)
Oktober: Johan Bakayoko (PSV)
November: Johan Bakayoko (PSV)
December: Benjamin Tahirovic (Ajax)
Januari: Kristian Hlynsson (Ajax)
Februari: Ruben van Bommel (AZ)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!