Nieuws

Waar en hoe laat wordt het inhaalbekerduel tussen PSV en FC Twente uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt het inhaalbekerduel tussen PSV en FC Twente uitgezonden?

17 januari - 07:25 Laatste update: 07:25

De tweede ronde van het bekertoernooi stond alweer een tijdje geleden op het programma. PSV treft in deze ronde eigen huis FC Twente, maar tijdens de vorige editie werd het veld onbespeelbaar verklaard. Beide teams moeten dus op herhaling. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws dient als je agenda.

Kort voor de winterstop gebeurde er van alles in de KNVB Beker. Ajax werd uitgeschakeld door de amateurs van Hercules en AZ had verlenging nodig om te winnen van HHC Hardenberg. Als afsluiter van de ronde stond de absolute topper tussen PSV en FC Twente op het programma. Echter regende het ontzettend hard op donderdag 21 december en dus verklaarde de scheidsrechter het veld onbespeelbaar.

In de tussentijd is een heel nieuw kalenderjaar aangebroken. PSV en FC Twente speelde beide al een wedstrijd in de Eredvisie en hoewel de andere clubs die nog in de race zijn voor de Dennenappel al spelen voor de kwartfinales moeten de Eindhovenaren en de Tukkers nog uitmaken wie er doorgaat naar de laatste zestien. De tegenstander in de volgende ronde van de beker is wel al bekend. Het zal wederom een kraker van jewelste worden, want de winnaar kan zich opmaken voor een uittrip naar Feyenoord

Waar en hoe laat wordt het duel tussen PSV en FC Twente uitgezonden?

De wedstrijd begint woensdag 17 januari om 21.00 uur en is live te volgen op ESPN.