Van den Brom ontslagen bij Poznan: 'Conclusie dat dit de beste oplossing is'

Van den Brom ontslagen bij Lech Poznan
17 december 2023 om 11:26

John van den Brom is ontslagen als trainer van Lech Poznan. Door de tegenvallende resultaten mag de Nederlander het veld ruimen.

Van den Brom zat uiteindelijk anderhalf jaar in Polen en beleefde afgelopen seizoen nog een succesvol jaar. De kwartfinales van de Conference League werden bereikt, maar dit seizoen vlot het wat minder. Poznan is terug te vinden op een derde plaats en dat is volgens de club te weinig. "We hebben de situatie lange tijd geanalyseerd en zijn tot de conclusie gekomen dat dit op dit moment de beste oplossing zou zijn", vertelt sportief directeur Tomas Rzasa op de clubsite.

Wel wordt Van den Brom bedankt voor zijn bewezen diensten. "Hij heeft vorig seizoen uitstekend werk geleverd toen we de historische kwartfinales van de Conference League bereikten. Voor dit verdient hij een groot eerbetoon. We nemen in goed overleg afscheid en spreken onze dank uit voor het werk dat John van den Bron hier heeft verricht."

Bekijk of beluister de nieuwste aflevering van TITELSTRIJD met Michael Dingsdag over topploeg Feyenoord en FC Volendam, de revelaties van Ajax en de recordjacht van PSV.