Nieuws

'Babadi wil meer tijd voor PSV-besluit, 'Feyenoord toonde oriënterende interesse''

'Babadi wil meer tijd voor PSV-besluit, 'Feyenoord toonde oriënterende interesse''

16-12-2023 13:52 Laatste update: 14:03

Isaac Babadi heeft meer tijd nodig om een besluit te maken over zijn toekomst bij PSV. Dat meldt het Eindhovens Dagblad zaterdag. Volgens de krant twijfelt de jonge spelmaker vooral over zijn perspectief op speeltijd in Eindhoven. Afgelopen zomer toonde Feyenoord naar verluidt 'oriënterende belangstelling' in hem.

'Verhalen dat hij anderhalf miljoen euro netto per jaar zou willen verdienen, worden door de agenten van Babadi naar het rijk der fabelen verwezen. Totale onzin, geven ze aan', schrijft het ED. Babadi zou niet zo zeer bezig zijn met het financiële plaatje, maar meer met zijn mate van speeltijd onder Peter Bosz. Wanneer dat gering blijft, moet hij dat wellicht ergens anders zien af te dwingen.

PSV wil zelf pas iets kwijt over de situatie wanneer er meer concreet wordt en er handtekeningen zijn gezet. De achttienjarige middenvelder kwam tot dusver twaalf keer in actie voor de club, veelal als invaller. In het begin van het seizoen speelde hij zich in de kijker toen Xavi Simons werd verkocht aan RB Leipzig en PSV nog geen directe vervanger voor hem had op de tienpositie. Met Guus Til, Malik Tillman en Ismael Saibari is de concurrentie ondertussen moordend.

Babadi lijkt in eerste instantie niet voornemens om bij PSV te vertrekken, zo klinkt het vanuit zijn entourage. Het contract van de jongeling, dat tot het eind van het seizoen loopt, zou dus ook nog gewoon kunnen worden verlengd.

Feyenoord
'Of dat ook gaat gebeuren, is afwachten', meldt het ED. 'Tal van buitenlandse clubs volgen hem en ook Feyenoord werd de afgelopen periode aan hem gelinkt, omdat de club vorige zomer volgens de agenten weleens 'oriënterende belangstelling' voor hem heeft getoond.'

Bekijk of beluister de nieuwste aflevering van TITELSTRIJD met Michael Dingsdag over topploeg Feyenoord en FC Volendam, de revelaties van Ajax en de recordjacht van PSV.