Transfernieuws

'Nederlands Juventus-talent Huijsen kan huurtransfer naar club uit Spanje maken'

'Nederlands Juventus-talent Huijsen kan huurtransfer naar club uit Spanje maken'

07-12-2023 16:34 Laatste update: 16:36

Dean Huijsen kan deze winter mogelijk een huurtransfer maken naar Granada CF, zo meldt Calciomercato. Het achttienjarige Nederlandse talent van Juventus staat in de belangstelling van de club.

Het gaat snel met de carrière van Huijsen. De Nederlander maakte dit seizoen op zeventienjarige leeftijd zijn debuut in de hoofdmacht van Juventus, behoort tot de hoofdselectie en staat goed aangeschreven in Italië. Volgens het Italiaanse medium wil de Oude Dame de verdediger het liefst bij de selectie houden, maar kan hij belangstelling vanuit Spanje verwachten.

Granada zou de club zijn die gaat pogen om Huijsen in de winter naar Spanje te halen. Mocht dat gebeuren, dan keert de Nederlander voor even terug in het land waar hij het grootste deel van zijn jeugd doorgebracht heeft. Vanaf zijn vijfde woonde Huijsen namelijk in het zuiden van Spanje.

Huijsen kwam tot nog toe één keer uit in de Serie A. De centrale verdediger maakte zijn debuut in de wedstrijd tegen AC Milan. In totaal duurde die invalbeurt twaalf minuten.

Bekijk de nieuwste aflevering van TITELSTRIJD met Kevin Hofland, Willy van de Kerkhof, een terugblik op Feyenoord - PSV, de buitenkansjes op de transfermarkt voor Ajax én de top drie grootste talenten uit de Eredivisie!