Opstellingen

Opstelling PSV tegen Sevilla bekend: Bosz hoeft geen knopen door te hakken

Opstelling PSV tegen Sevilla bekend: Bosz hoeft geen knopen door te hakken

29-11-2023 17:32 Laatste update: 17:50

PSV begint zonder verrassingen aan het cruciale Champions League-duel met Sevilla. Trainer Peter Bosz stuurt tegen de Spanjaarden dezelfde elf het veld in als afgelopen zaterdag tegen FC Twente, zo is zojuist bekend geworden.

PSV kan zich woensdagavond al plaatsen voor de achtste finales van het miljardenbal. Bij een uitzege op Sevilla én een nederlaag van RC Lens tegen Arsenal, kwalificeren de Eindhovenaren zich voor het eerst sinds acht jaar voor de volgende ronde.

Dat doet het uiteraard met Walter Benítez in het doel. Van links naar rechts wordt de defensie gevormd door Sergiño Dest, André Ramalho, Olivier Boscagli en Jordan Teze. Joey Veerman en Jerdy Schouten zijn de twee controlerende middenvelders, met Guus Til op tien daarvoor. Luuk de Jong moet in de spits zorgen voor de goals. Hij wordt daarin geassisteerd door Hirving Lozano en Johan Bakayoko. Noa Lang is weer terug van een blessure, maar begint nog op de bank.

Opstelling Sevilla: Dmitrovic; Acuña, Ramos, Gudelj, Navas; Fernando, Sow; Lukebakio, Rakitic, Ocampos; En Nesyri.

Opstelling PSV: Benítez; Dest, Ramalho, Boscagli, Teze; Schouten, Veerman, Til; Lozano, De Jong, Bakayoko.

Sevilla – PSV begint om 18.45 uur in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. VoetbalNieuws doet via Langs de Lijn live verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog vind je hier.