Wesley Sneijder heeft PSV al gefeliciteerd met het kampioenschap

'Denk dat PSV ook van Feyenoord gaat winnen, we mogen ze bij dezen al feliciteren'

26 november om 23:32

Wesley Sneijder heeft PSV alvast gefeliciteerd met het kampioenschap. De recordinternational van het Nederlands elftal denkt dat de Eindhovenaren komende zondag ook van Feyenoord gaan winnen, waardoor ze volgens hem niet meer te achterhalen zijn in de Eredivisie.

"Ik heb het al vanaf het begin gezegd en ik kom er niet op terug. PSV gaat geen wedstrijden meer heel makkelijk verliezen in de Eredivisie", aldus Sneijder in een filmpje van Veronica Offside. De Eindhovenaren hebben al hun competitiewedstrijden nog gewonnen, waaronder zaterdagavond tegen FC Twente (0-3). "Je ziet het ook weer tegen Twente. PSV is niet te stoppen, in de Nederlandse competitie zeker niet."

Komende zondag wacht de topper in De Kuip. Het onderlinge verschil tussen koploper PSV en nummer twee Feyenoord is momenteel zeven punten. "Ik denk dat PSV ook van Feyenoord gaat winnen, absoluut. De selectie van PSV vind ik breder en meer kwaliteit hebben. Dat is doorslaggevend in deze wedstrijden. We mogen PSV bij dezen feliciteren."