Nieuws

Stemmen maar: Feyenoord genomineerd voor Beste club ter Wereld-award

Stemmen maar: Feyenoord genomineerd voor Beste club ter Wereld-award

21 november - 12:07 Laatste update: 13:27
1

Globe Soccer heeft Feyenoord opgenomen in de verkiezing om beste voetbalclub van het jaar. De Rotterdammers staan op een lijst met negentien andere clubs en hebben met onder meer Manchester City flinke concurrentie.

Jaarlijks reikt Globe Soccer prijzen uit aan de beste club, spelers en coach in de wereld en wordt georganiseerd door de European Club Association (ECA). Vorig jaar werd Feyenoord ook al genomineerd voor de award van Best Club, waar Real Madrid met de prijs aan de haal ging. Naast Feyenoord en Manchester City maken in Europa ook Arsenal, Bayern München, Benfica, Inter, Napoli, Paris Saint-Germain, AS Roma, Sevilla, Union Berlin en West Ham United plaats op de prijs.

Op 19 januari reikt Globe Soccer in Dubai de awards uit en weten we wie er aan de haal gaan met glorieuze prijzen. De winnaars worden op basis van online stemmen gekozen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!