Nieuws

Ajacied over gejuich na wissel tegen Brighton: 'Zo is de voetbalwereld'

Ajacied over gejuich na wissel tegen Brighton: 'Zo is de voetbalwereld'

21-11-2023 07:35

Kenneth Taylor hoorde het gejuich na zijn wissel tegen ook luid en duidelijk. Toch heeft de middenvelder nog altijd vertrouwen in zijn eigen kwaliteiten en krijgt hij niet alle kritiek mee. Na de 0-2 nederlaag in de Europa League is overwintering voor Ajax in de Europa League ver weg.

"Dat is niet leuk natuurlijk", zegt Taylor in een interview met VI. "Ik wil het ook niet te groot maken. Zo is de voetbalwereld, daar heb ik geen invloed op. Ik kan niet zoveel met die kritiek. Ik ben er ook wel aan gewend geraakt de laatste jaren, eerlijk gezegd. Ik kan er steeds beter mee omgaan. Soms geeft het me juist ook energie. Maar ik heb een cirkel om me heen waar ik alle kritiek van aanneem, en de positieve dingen. Door de rest probeer ik me niet te laten beïnvloeden."

Na afloop van de wedstrijden tegen de nummer acht van de Engelse Premier League kreeg de Ajax-middenvelder een bijzonder appje van Daley Blind. "Wat daar precies in stond, houd ik liever privé. Dat is tussen Daley en mij. Maar het was een aardig berichtje, om me te steunen."

Er is nog genoeg te verbeteren en dat ziet de 21-jarige zelf ook. "Tja, het gaat niet fantastisch. Met de ploeg niet en met mij ook niet. Ik denk dat ik mindere wedstrijden heb gespeeld en ook goede wedstrijden. Maar ik kan honderd procent beter, dat weet ik zelf ook wel."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!