Nieuws

'Doodzonde dat Ajax een speler als Reijnders niet heeft gehaald'

'Doodzonde dat Ajax een speler als Reijnders niet heeft gehaald'

20-11-2023 07:55 Laatste update: 07:55

Arnold Mühren is onder de indruk van Tijjani Reijnders. De oud-middenvelder vindt het jammer dat Ajax niet heeft toegeslagen toen Reijnders nog speler van AZ was. 

Volgens Mühren had Ajax beter in de achtertuin kunnen kijken, in plaats van een karrenvracht aan buitenlanders halen. "Reijnders is natuurlijk een jongen die jarenlang in Oranje kan spelen. Ik blijf het doodzonde vinden dat Ajax spelers zoals hij, die op een half uurtje van Amsterdam wonen, niet heeft gehaald", geeft hij aan tegenover De Telegraaf
 
Reijnders maakte afgelopen zomer de overstap van AZ naar AC Milan. De middenvelder is sindsdien basisspeler bij de Milanezen. Toch zag Mühren dat Reijnders bij Oranje anders speelt dan normaal. "Ik zag lang niet de speler van AC Milan, waar hij altijd diepte zoekt. Maar dat heeft ook te maken met het feit dat je met twee ’zessen’ speelt, terwijl Nederland tegen Ierland met één zes zou moeten spelen en net als Feyenoord en PSV veel meer druk moet zetten." 
 
Oranje sluit de EK-kwalificatie af tegen Gibraltar. Dinsdag trapt het in Portugal om 20.45 uur af.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!