Nieuws

'Einde seizoen voor Gavi: Spanjaard scheurt kruisband af en mist het EK'

'Einde seizoen voor Gavi: Spanjaard scheurt kruisband af en mist het EK'

19-11-2023 22:57 Laatste update: 22:59

Verschrikkelijk nieuws uit Spanje: Gavi moest in het kwalificatieduel met Georgië geblesseerd naar de kant en blijkt zijn kruisband te hebben gescheurd. Het seizoen lijkt daarmee ten einde voor de Spaanse jongeling, die dus ook het EK moet laten schieten.

Dat melden onder meer AS en Marca. Nog tijdens het duel tussen Georgië en Spanje werd Gavi onderzocht door medici. Daaruit is gebleken dat de 19-jarige middenvelder een zware kruisbandblessure heeft opgelopen en naar alle waarschijnlijkheid niet meer in actie komt dit seizoen. Voor zowel FC Barcelona als Spanje is dit een ramp, want ook door het EK in Duitsland kan een streep.

De spelers van Spanje leken al vroeg te beseffen dat het goed mis was met Gavi, want in de tweede helft werd na een doelpunt van Ferran Torres het shirt van de jongeling omhooggehouden als eerbetoon.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!