Nieuws

Opvallend: Juventus breekt contract van wegens gokken geschorste aanvaller open

Opvallend: Juventus breekt contract van wegens gokken geschorste aanvaller open

14-11-2023 19:58

Juventus heeft het contract van Nicolò Fagioli opengebroken. De aanvaller zit momenteel aan de kant met een schorsing wegens gokken, maar dat weerhoudt de Oude Dame er niet van om met hem te verlengen.

Onlangs kreeg Fagioli te horen dat hij zeven maanden lang moet toekijken omdat hij op voetbalwedstrijden heeft gegokt. Toch heeft Juventus besloten om de Italiaan vast te leggen tot de zomer van 2028

'We bevestigen wat we al een paar weken geleden hebben gecommuniceerd: we ondersteunen Nicolò Fagioli in zijn therapeutische en trainingstraject, en we willen hem alle ondersteuning bieden die hij de komende maanden nodig zal hebben', begint Juventus op de clubwebsite. 'Het verlenging van het spelerscontract past hier precies bij, maar niet alleen dat: Nicolò is een zeer belangrijke speler voor ons, zijn technische kwaliteit en zijn tactische intelligentie zijn bij iedereen bekend, en we zijn ervan overtuigd dat zijn terugkeer op het veld voor ons zal zijn. ons een toegevoegde waarde van primair belang', klinkt het.

Dit seizoen kwam Fagioli in totaal tot zes wedstrijden in de Serie A. Daarin gaf de aanvaller één assist.

Bekijk of beluister hier de nieuwe aflevering van TITELSTRIJD met onder andere oud-Feyenoorder Mohamed Taabouni over Quinten Timber en Arne Slot!