Nieuws

Bondscoach van Mexico adviseert Giménez om Feyenoord te verlaten

Bondscoach van Mexico adviseert Giménez om Feyenoord te verlaten

14-11-2023 14:10
2

Volgens Jaime Lozano, bondscoach van Mexico, is het verstandig als Santiago Giménez naar een grotere competitie vertrekt. Naar zijn mening is Giménez te goed voor de Eredivisie

De 22-jarige spits van Feyenoord is ook dit seizoen weer op schot. In twaalf Eredivisie-wedstrijden vond Giménez dertien keer het net en gaf hij ook drie assists. "Ik denk ook dat hij klaar is voor de stap naar een betere competitie", laat de bondscoach weten tegenover Star+. "Het zou goed voor hem zijn om een stap hogerop te maken." 
 
Lozano stelt Giménez tijdens wedstrijden voor Mexico niet op als eerste spits, maar desondanks is de Feyenoorder rijp voor een andere competitie. "Giménez doet het op dit moment overdreven goed en kan uitgroeien tot de spits van de toekomst in deze selectie. Hij moet alle opties voor een vertrek overwegen." 
 
De Mexicaan is samen met Pavlidis de topsorer van Nederland. "De Eredivisie is een goed niveau, maar ik denk dat hij bewezen heeft dat hij een hoger niveau aan kan in Europa." 

Bekijk of beluister hier de nieuwe aflevering van TITELSTRIJD met onder andere oud-Feyenoorder Mohamed Taabouni over Quinten Timber en Arne Slot!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!