Nieuws

Reiziger gaat in op Gravenberch-keuze: 'Dit is geen straf meer, ofzo'

Reiziger gaat in op Gravenberch-keuze: 'Dit is geen straf meer, ofzo'

13-11-2023 17:30 Laatste update: 20:21

Jong Oranje-bondscoach Michael Reziger heeft duidelijkheid gegeven over de afwezigheid van Ryan Gravenberch. De 21-jarige middenvelder maakt indruk bij Liverpool en speelde onder Jürgen Klopp al twaalf wedstrijden.  

Begin september meldde de oud-Ajacied zich nog af bij Jong Oranje vanwege zijn net afgeronde transfer. Daar heeft het niks mee te maken, aldus Reiziger tegenover Voetbal International. "Dit is geen straf meer, ofzo. Helemaal niet. Dat is al achter de rug. Maar ik vond het belangrijk om zo veel mogelijk vast te houden aan deze groep." 
 
Jong Oranje speelt in de komende interlandperiode tegen de leeftijdgenoten van Gibraltar en Zweden. Reiziger wil de selectie zo veel mogelijk intact houden. "Omdat je toch drie keer kort achter elkaar periodes samen bent. Daarin wordt de speelstijl ook wat duidelijker. Dus dan wil je niet te veel wisselen", verklaart de oud-verdediger. 
 
Ook Jorrel Hato zit niet bij de selectie. De zeventienjarige verdediger van Ajax is opgeroepen voor het grote Oranje. "Je bespreekt het natuurlijk van tevoren, dus je weet dat het eraan zit te komen", is Reizigers reactie.

Bekijk of beluister hier de nieuwe aflevering van TITELSTRIJD met onder andere oud-Feyenoorder Mohamed Taabouni over Quinten Timber en Arne Slot!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!