Nieuws

Waar wordt Gibraltar - Nederland uitgezonden en hoe laat begint de wedstrijd?

Waar wordt Gibraltar - Nederland uitgezonden en hoe laat begint de wedstrijd?

21-11-2023 07:00 Laatste update: 17:51

Het Nederlands elftal kan zich in de komende interlandperiode definitief verzekeren van kwalificatie voor het EK. De mannen van bondscoach Ronald Koeman spelen eerst tegen Ierland, om het daarna op te nemen tegen Gibraltar. Hoe laat begint GibraltarNederland en waar wordt de wedstrijd uitgezonden? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Oranje won in oktober uit bij Griekenland en heeft zodoende aan een zege tegen Ierland óf Gibraltar genoeg om een ticket te boeken voor het EK in Duitsland. Een punt kan zelfs ook genoeg zijn, als de Grieken niet weten te winnen van Frankrijk.

Gibraltar - Nederland live op tv

Nederland gaat dan als nummer twee van de kwalificatiepoule naar het EK. De Fransen zijn immers al winnaar van groep B. Nederland speelt op dinsdag 21 november om 20.45 uur in Faro, Portugal tegen Gibraltar. De wedstrijd wordt naar verwachting live uitgezonden op NPO 1.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!