'Premier League-interesse voor Danjuma, Villarreal wil oud-NAC'er als versterking'

26 juni 2022 om 16:17
Laatste update: 26 juni 2022 om 16:37

West Ham United zit op het vinkentouw voor Arnaut Danjuma. Het Spaanse Relevo meldt dat Villarreal met de Premier League-club onderhandelt over een flink bedrag.

Relevo meent dat West Ham een transfersom van 36 miljoen euro wil betalen om zich te verzekeren van Danjuma's diensten. Of Villarreal hiermee akkoord gaat, is nog maar de vraag. Bovendien kan West Ham rekenen op de concurrentie van Liverpool, al is het onduidelijk of The Reds momenteel concreet in de markt zijn voor Danjuma. West Ham in ieder geval wél. 'Het laatste woord is aan manager David Moyes', schrijft de krant.

Danjuma maakte vorige zomer de overstap van Bournemouth naar Villarreal. Met zijn transfer was 23 miljoen euro gemoeid. De Oranje-international maakte veel indruk dit seizoen in de Primera División en de Champions League, waardoor hij kan rekenen op veel interesse.

Umar Sadiq is in beeld bij Villarreal om de aanval juist te versterken. De oud-spits van NAC Breda staat op de loonlijst bij Almeria en moet zo’n 25 miljoen euro kosten. Mocht het tot een transfer komen, dan gaat er twintig procent naar Partizan Belgrado, de oude club van de spits.