Reactie

Dankbare Götze richt zich tot PSV: 'Veel succes, misschien zien we elkaar weer'

Dankbare Götze richt zich tot PSV: 'Veel succes, misschien zien we elkaar weer'

21-06-2022 18:28

Mario Götze is PSV’er af, maar heeft zich kort na de bekendmaking van zijn transfer tot iedereen gericht die de Eindhovenaren een warm hart toedraagt. De spelmaker heeft genoten van zijn tijd in de lampenstad.

'Er zijn zoveel redenen om dankjewel te zeggen', deelt Götze op Instagram. 'Ik wil de hele club bedanken voor de hartelijke ontvangst en het goede gevoel dat ik meteen kreeg. Ik heb hier twee jaar met heel veel plezier gespeeld en ik werd er vaak aan herinnerd waarom ik zo veel van deze sport hou.'

Naast de supporters richt hij zich ook op de spelers, staf, werknemers en de vertrokken Roger Schmidt. 'Ook nu, na verschillende jaren in het betaald voetbal, heb ik nog veel geleerd van mijn ploeggenoten en trainers. We hebben de afgelopen twee jaar heel hard gewerkt en ik ben blij dat we een beker naar Eindhoven hebben gehaald', stelt de man van de enige goal in de WK-finale van 2014.

De kans bestaat dat Götze al snel weer terugkeert in Eindhoven. In de Champions League weliswaar, wanneer PSV de voorrondes doorkomt. 'Veel succes in de kwalificatie. Misschien zien we elkaar weer', sluit hij af met een knipoog.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!