Nieuws

Opvolger Schreuder duidelijk over Lang: 'Ik hoop Noa bij Brugge te houden'

Opvolger Schreuder duidelijk over Lang: 'Ik hoop Noa bij Brugge te houden'

20-06-2022 18:44 Laatste update: 18:46

Carl Hoefkens hoopt Noa Lang en Charles de Ketelaere langer aan Club Brugge te binden. Het tweetal schitterde maandag tijdens de eerste training van de nieuwe hoofdtrainer door afwezigheid. 

Club Brugge is alweer begonnen met de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Hoefkens, de opvolger van Alfred Schreuder, weet nog niet hoe zijn nieuwe selectie er voor komend seizoen uit zal zien. Uitblinkers Lang en De Ketelaere kunnen rekenen op serieuze interesse van AC Milan. "Ik hoop De Ketelaere hier te houden en Noa ook", vertelde Hoefkens maandag op de persconferentie. "Maar ik weet dat de kans groot is - bij de ene groter dan bij de andere - dat er een volgende stap aankomt. Dat gaan we de komende weken zien", citeert Het Nieuwsblad.

Ruud Vormer verscheen in tegenstelling tot Lang en De Ketelaere wel op de eerste training. Ondanks dat de Nederlandse middenvelder vorig seizoen niet altijd kn rekenen op een basisplaats, is Hoefkens erg blij met zijn aanvoerder. "Ruud staat met heel veel positiviteit en energie op het veld. Hij doet zijn ding en krijgt mijn steun de Belgische trainer. Het is zijn rol om de groep vooruit te trekken en jonge gasten beter te maken. Hij kan zeker nog belangrijk zijn voor Club Brugge."