Nieuws

'Extra optie voor Diemers: Europese tegenstander van Feyenoord toont interesse'

'Extra optie voor Diemers: Europese tegenstander van Feyenoord toont interesse'

17-06-2022 14:45 Laatste update: 15:00
3

Mark Diemers kan rekenen op interesse van het Zwitserse FC Luzern, meldt ESPN. De middenvelder was het afgelopen seizoen op huurbasis actief bij Hannover 96, maar mag deze zomer definitief vertrekken van Feyenoord.

De middenvelder kwam twee seizoenen geleden over van Fortuna Sittard, maar wist niet te overtuigen in De Kuip. Ook na de komst van trainer Arne Slot kwam Diemers niet tot spelen toe en daarom mocht hij in de winterstop op huurbasis vertrekken. Op het tweede niveau van Duitsland kwam de middenvelder vijftien keer tot spelen voor Hannover 96, dat gezien het prijskaartje afziet van een permanente transfer.

Luzern is geen onbekende van Feyenoord. In de Conference League namen beide teams het tegen elkaar op en vorig jaar werd er ook al zaken gedaan. Jordy Wehrmann werd destijds door de Rotterdammers verkocht aan de Zwitsers.

Eerder kwam al naar buiten dat Diemers persoonlijk contact heeft gehad met SC Cambuur-trainer Henk de Jong. Voor een terugkeer in Leeuwarden is het nog iets te vroeg, stelde Diemers. Zijn voorkeur ligt nog altijd bij een buitenlands avontuur. "Mocht daar niets komen wat ik graag zou willen, dan is Nederland weer een optie", klonk het.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!