Transfernieuws

'Paal slaat Eredivisie en tweede Bundesliga af voor Championship-avontuur'

'Paal slaat Eredivisie en tweede Bundesliga af voor Championship-avontuur'

16-06-2022 21:33

Kenneth Paal staat voor een mooie transfer naar Queens Park Rangers. De 24-jarige linksback zit op moment van schrijven om de tafel in Londen om zijn overgang naar de Championship-club te bespreken.

Ondanks de degradatie met PEC Zwolle, is er voor Paal veel interesse. De verdediger is transfervrij, maar Eredivisieclubs FC Twente en FC Groningen viste naast het net. Volgens het Duitse Sky zou ook 2.Bundesliga-club FC Kaiserlautern wel oren hebben naar de diensten van Paal, maar QPR lijkt de beste papieren te hebben. De Engelse Championship-club pretendeert ambitieus te zijn en heeft sprak uit dat het wil promoveren naar de Premier League club.

Paal kwam in het voorbije Eredivisie-seizoen tot 24 wedstrijden. Voordat hij bij PEC belandde, doorliep hij de jeugdopleiding van PSV. Het zou de eerste keer zijn dat Paal naar het buiteland verkast. Hij zal vast nog wel eens terugdenken aan PEC, aangezien QPR zich in dezelfde clubkleuren hult.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!