Transfernieuws

'Almere heeft topkandidaat om Pastoor op te volgen, ook Heerenveen geïnteresseerd'

'Almere heeft topkandidaat om Pastoor op te volgen, ook Heerenveen geïnteresseerd'

16 april - 14:02

Rick Kruys, momenteel nog actief bij VVV-Venlo, staat hoog op het verlanglijstje van meerdere Eredivisie-clubs, waaronder Almere City en SC Heerenveen. Na de aankondiging van zijn vertrek in Venlo zijn de gesprekken met potentiële nieuwe clubs in volle gang.

Almere City ziet in Kruys de ideale opvolger voor Alex Pastoor, die na succesvolle jaren de club gaat verlaten. Voetbal International meldt dat de eerste gesprekken met Kruys al een feit zijn. Toch is Almere niet de enige geïnteresseerde: ook Heerenveen heeft zijn interesse kenbaar gemaakt en zelfs een gesprek gevoerd met de gewilde trainer.

Naast Kruys zijn er meerdere kandidaten die mogelijk de rol van hoofdtrainer bij Almere City kunnen overnemen. Onder hen bevindt zich Hedwiges Maduro, hoewel zijn toekomst bij Ajax nog onduidelijk is. Andere namen zoals Kees van Wonderen, Sipke Hulshoff en Michael Reiziger worden ook genoemd als potentiële opvolgers.

De keuze voor een nieuwe trainer is uiteraard cruciaal voor de toekomst van Almere. Met de verwachte handhaving in de Eredivisie en de ambitie om zich verder te professionaliseren, zoeken De Zwarte Schapen naar iemand die de succesvolle lijn van Pastoor kan voortzetten en verder kan bouwen aan het potentieel van de club.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!