Sneijder op korte termijn geen assistent bij Ajax: 'Gesprekken zijn on-hold gezet'

08-08-2023 15:17

Wesley Sneijder lijkt de technische staf van Ajax niet op korte termijn te komen versterken. Trainer Maurice Steijn geeft aan dat de gesprekken momenteel 'on-hold' zijn gezet.

Eerder kwamen al berichten naar buiten dat Ajax graag in zee wil gaan met Sneijder om de staf te versterken. Steijn geeft aan dat het allemaal nog niet zo snel loopt. "We hebben met Wesley gesproken omdat met name van Wesley vandaan kwam dat hij het trainersvak in wil", begint Steijn bij ESPN. "Wij hebben ook als een afgesproken om met elkaar te spreken toen ik nog bij Sparta zat en dat hebben we nu weer gedaan sinds ik bij Ajax zit. Hij wil zich volledig storten op het trainersvak en zijn diploma’s gaan halen. Ik vind dat wij dat soort speler een podium moeten geven."

Of er op korte termijn schot in de zaak komt , is nog maar de vraag. "Er is veel gebeurd tussendoor. Er is gesproken en we gaan er bij hem op terugkomen. De focus ligt eerst op de transferperiode en Wesley gaat zich opgeven voor de trainerscursus. Dan gaan we daarna kijken in welke vorm we het gaan gieten."