Wat is er gebeurd met Hachim Mastour? Het gevallen toptalent van AC Milan

15 juli 2023 om 10:23
Laatste update: 15 juli 2023 om 12:06

In 'Wat is er gebeurd met?' licht Voetbalnieuws een speler uit die ooit furore wist te maken, maar inmiddels wat uit beeld is verdwenen. Deze week is Hachim Mastour aan de beurt. Wat is er gebeurd met het voormalig toptalent van AC Milan en PEC Zwolle?

Mastour stond jaren geleden bekend als één van de grootste talenten in Europa. De Marokkaan werd op twaalfjarige leeftijd al gescout door Milan die hem zagen uitblinken in zijn dribbelkunsten. Op vijftienjarige leeftijd zat Mastour al op de bank bij het eerste van Milan. Niet veel later debuteerde hij al voor het Marokkaanse elftal en tekende hij een profcontract bij de club uit Milaan. De wereld leek aan de voeten van de aanvaller te liggen, maar toch ging het snel bergafwaarts.

Doorbreken in Milaan lukte niet waardoor Mastour werd uitgeleend aan onder andere Malaga CF, maar ook PEC. Succesvol werden zijn periodes niet en na avonturen in Griekenland en bij laagvliegers in Italië, streek hij neer in Marokko. Mastour is pas 25 jaar waardoor nog alles mogelijk is, maar zijn potentie als toptalent heeft hij nooit waar kunnen maken. Denk jij dat het talent van weleer nog iets van zijn potentie zal waarmaken?