Tete reageert op 'klare taal' Koeman: 'Begreep dat hij anderen wel heeft gebeld'

30 maart 2023 om 19:18

Kenny Tete heeft gereageerd op de uitspraken van Ronald Koeman. De bondscoach liet tijdens de persconferentie duidelijk weten dat hij niet gediend was van het interview dat de rechtsback onlangs had afgegeven. Tete trekt hier niet te zwaar aan en benadrukt dat hij een prima relatie heeft met Koeman.

De rechtsback van Fulham vertelde daags nadat hij te horen had gekregen dat hij was afgevallen voor Oranje dat hij het gevoel had dat er 'met zijn balletjes' gespeeld werd. Koeman ging hier tijdens de interlandperiode fel op in en zei dat Tete juist heel blij met hem moest zijn. 

"Ik zeg niet dat wat Koeman vertelde goed of fout is. Er worden altijd dingen gezegd uit emotie, dat is helemaal niet erg", steekt Tete van wal in gesprek met ViaPlay. "Wij zijn mensen en doen dat nu eenmaal, dat is heel mooi. Ik heb altijd een hele goede band met Koeman gehad en met heel veel plezier onder hem gewerkt. Ik heb begrepen dat hij wel wat andere jongens heeft gebeld, mij nog niet. Misschien komt dat nog, misschien ook niet. So be it."