'Feyenoord zit PSV in de weg en dient bod voor Driouech in bij Excelsior'

1 februari - 17:05 Laatste update: 17:56

Feyenoord heeft een formeel bod ingediend bij Excelsior voor Couhaib Driouech. Dat meldt 1908.nl zojuist. Zodoende lijken de Rotterdammers op Deadline Day PSV nog in de weg te gaan zitten.

Feyenoord is net als PSV op de laatste dag van de transferdeadline nog op zoek naar een nieuwe aanvaller. Algemeen én technisch directeur zou zich eerder op de dag bij Tottenham Hotspur hebben gemeld voor een huurtransfer van Spanjaard Bryan Gil, maar dat bleek niet haalbaar. Eerder liep de regerend landskampioen al het aantrekken van Luciano Rodríguez uit Uruguay mis. Inmiddels zit Feyenoord PSV dus in de weg door een formeel bod op Driouech te hebben ingediend.

Het bod zou overeenkomen met dat wat PSV eerder overhad: ongeveer vier miljoen euro. Driouech is volgens 1908.nl niet aangedragen door de scouting, maar toch lijkt Feyenoord voor hem te gaan. Nu dat het geval is, is het nog onduidelijk wat het Marokkaans jeugdinternational zelf wil. Hij verkeert in een luxepositie door tussen de nummer één en twee van de Eredivisie te kunnen kiezen.

Sauer kan omgekeerde weg bewandelen
Mocht een transfer ervan komen, dan lijkt Leo Sauer op huurbasis naar Kralingen te gaan vertrekken. Het contract van de achttienjarige Slowaak moet dan wel eerst worden verlengd. Daar zouden al korte lijntjes voor lopen.