Arteta geeft update over blessure Timber: 'Het is ongelofelijk wat hij doet'

12 december om 06:48

Mikel Arteta heeft opbeurende woorden over voor Jurriën Timber. De Nederlander ligt er nog even uit met een knieblessure, maar volgens zijn manager verloopt het herstel voorspoedig.

"Hij doet het erg goed. Hij gaat door een zware blessure, maar hij vliegt om eerlijk te zijn als je kijkt naar de fase waar hij nu in zit", begint de Spaanse manager van Arsenal op de persconferentie. "De manier hoe hij werkt iedere dag is ongelofelijk en goed om te zien. Maar helaas gaan we hem nog wel even missen."

Volgens Arteta herstelt de voormalig Ajacied zich snel. "Heel erg snel. De eerste periode is cruciaal voor de blessure en voor het werk wat gedaan moet worden aan de binnenkant van zijn knie om het op te lossen. Ook om te beginnen met oefeningen en er voor te zorgen dat hij de kracht terug krijgt. En vergeet ook niet hoe het mentaal zit. Dus ik denk dat hij op dit moment op een goede plek zit."

Bekijk of beluister de nieuwste aflevering van TITELSTRIJD met Michael Dingsdag over topploeg Feyenoord en FC Volendam, de revelaties van Ajax en de recordjacht van PSV.